Slagveer verrast in duel met Feyenoord: Opeens stond hij pal voor mijn neus
Heerenveen won met 1-0 van Feyenoord

Slagveer verrast in duel met Feyenoord: "Opeens stond hij pal voor mijn neus"

22-05-2015 12:24
2

Dat Feyenoord tegen sc Heerenveen de nederlaag beperkt hield tot 1-0, was te danken aan keeper Kenneth Vermeer. De doelman redde in de zesde minuut van de wedstrijd knap op een levensgrote kans van Luciano Slagveer. 

De snelle aanvaller van de Friezen verscheen na een mooie steekbal van Mark Uth alleen voor doelman Vermeer, maar schoot op het lichaam van de goalie. "Ik had de bal moeten stiften, of in ieder geval hoog moeten schieten", blikt de vleugelspeler terug op de website van Heerenveen.

Wedden

Meer odds

Slagveer leek alle tijd te hebben, maar werd volgens eigen zeggen verrast door de snelheid waarmee Vermeer uit zijn doel kwam. "Toen ik de bal de eerste keer raakte stond hij nog in zijn doel, toen ik weer keek stond hij pal voor mijn neus. Iedereen zei dat ik de bal had moeten stiften en dat was ook zo. Zo'n kans moet er gewoon in, dan krijgen we het veel makkelijker."

Doordat Slagveer miste, moet hij in een uitverkochte Kuip een 1-0 voorsprong verdedigen. Slagveer is optimistisch. "Feyenoord kan zich geen foutjes veroorloven, als wij scoren moeten ze er meteen drie maken. Het wordt lastig, maar we kunnen het redden. We hebben geen goal tegen gekregen, dat is enorm belangrijk."