Goed humeur bij Feyenoord: Precies zoals we van tevoren hadden afgesproken
"Natuurlijk hadden we graag gescoord"

Goed humeur bij Feyenoord: "Precies zoals we van tevoren hadden afgesproken"

22-05-2015 15:44
1

Een dag na zijn vuurdoop richt Giovanni van Bronckhorst het vizier van Feyenoord op zondag. Dan wordt de return in de play-offs tegen sc Heerenveen gespeeld.

Van Bronckhorst gelooft erin dat Feyenoord de klus kan klaren, na de 1-0 in Friesland. "Met de uitslag was ik natuurlijk niet blij, want daardoor hebben wij een mindere uitgangspositie dan wanneer het gelijk was gebleven", aldus de trainer op de clubsite.

"Aan de andere kant heb ik een team gezien dat er vol voor is gegaan, precies zoals we van tevoren met elkaar hadden afgesproken. De jongens hebben als team en met veel strijd en passie gespeeld, dat is een compliment waard."

Behalve dezelfde instelling als in Friesland heeft Feyenoord zondag ook goals nodig, om de missie voor eigen publiek te volbrengen. In dat opzicht was een uitdoelpunt donderdag zeer welkom geweest, weet ook Van Bronckhorst.

"Natuurlijk hadden we graag gescoord, maar we hebben zondag nog een kans. Ik ben ervan overtuigd dat we met de steun van ons legioen de achterstand kunnen ombuigen", besluit de man die zondag het stokje vervroegd overnam van de ontslagen Fred Rutten.