PSV heeft 'legende' aan het roer: 'He's a great guy, zó belangrijk voor mij'
"In die tijd sprak hij al veel met de Zuid-Amerikaanse jongens"

PSV heeft 'legende' aan het roer: 'He's a great guy, zó belangrijk voor mij'

22-05-2015 17:53
3

Heurelho Gomes kijkt niet op van de huidige successen van Phillip Cocu bij PSV. De trainer leidde de Eindhovense club dit seizoen naar de eerste landstitel sinds 2008.

Gomes speelde drie seizoenen samen met Cocu, die een jaar voor het vertrek van de Braziliaanse doelman in 2008 een punt achter zijn actieve loopbaan zette. "In die tijd sprak hij al veel met de Zuid-Amerikaanse jongens: Farfan, Alex en ik", herinnert Gomes zich in gesprek met PSV Supporter.

Wedden

Meer odds

"Aan het type speler en mens dat hij was op en buiten het veld, zag je al dat hij een goede trainer zou worden. Hij is een leider", vervolgt de goalie, die eerder deze week zijn contract bij de Engelse promovendus Watford verlengde.

Gomes merkte als speler al dat 'iedereen' Cocu respecteert. "Iedereen in de kleedkamer luisterde naar hem. He's a great guy en een legende. Hij was zo belangrijk voor mij in mijn beginperiode bij PSV. Natuurlijk komt er interesse in hem van andere clubs. Hij is al een goede trainer en kan een echte topcoach worden."