Go Ahead met één been in de Jupiler League: 'Maandag wordt het oorlog'
1-0 nederlaag op De Vijverberg

Go Ahead met één been in de Jupiler League: 'Maandag wordt het oorlog'

22-05-2015 20:54

Go Ahead Eagles ging vrijdagavond onderuit bij De Graafschap en heeft aanstaande maandag een laatste kans om lijfsbehoud in de Eredivisie veilig te stellen. Aanvoerder Bart Vriends weet wat zijn ploeg te doen staat.

Vriends zocht na afloop van het verloren play-offduel naar de juiste woorden. "Het was moeizaam vanavond. Ik denk dat we in de eerste helft nog goed meedoen. Ook kansen krijgen. Wel wat kansjes tegen ook. Maar in de tweede helft komen we er bijna niet aan te pas", zegt hij voor de camera van FOX Sports.

"Maandag moet het echt een battle worden, dan moet het oorlog worden. We houden deze ploeg er in. We hadden vanavond in sommige fases meer geduld moeten hebben. We waren de bal te snel kwijt. Maar goed, dit moeten we nu heel snel vergeten en verwerken met elkaar. Over drie dagen moet er een ander Go Ahead staan."

"Het is een moeilijke situatie", besluit de verdediger. "Maar dat mag geen excuus zijn. Wij moeten gewoon sterker zijn dan De Graafschap maandag. Dat is de enige manier voor ons om het om te draaien."