Aangeslagen 'matchwinner' dompelt Deventer in rouw: 'Wij waren de gelukkige'
Van de Pavert maakte vrijdagavond de winnende tegen Go Ahead

Aangeslagen 'matchwinner' dompelt Deventer in rouw: 'Wij waren de gelukkige'

22-05-2015 21:05

Ted van de Pavert knikte vrijdagavond de winnende treffer tegen de touwen namens De Graafschap en daarmee duwde hij Go Ahead Eagles dieper in de problemen. In de eerste helft lag het spel even stil, maar na een flinke blessurehandeling kon Van de Pavert 'gewoon' verder.

"Het was een kopduel met Glynor Plet. Volgens mij gebruikte hij zijn arm en ik kreeg zijn elleboog vlak boven mijn oog. Of het met opzet was konden jullie beter zien. Maar ik voelde me goed en kon gewoon verder spelen", reageert hij in gesprek met FOX Sports.

Het was zijn eerste treffer van dit seizoen. "En ook nog eens met mijn hoofd. Normaal scoor ik wel een paar doelpunten per seizoen, maar dit was pas mijn eerste. En ook nog eens goed moment. Dit resultaat kan genoeg zijn, maar we zijn er pas voor de helft."

"We hebben nog niet gewonnen", gaat hij verder. "Maandag moeten we wederom ons stinkende best doen. We hebben er hard voor gewerkt. Vandaag waren wij de gelukkige. We hebben nog een belangrijke pot te gaan en moeten dan weer alles geven. Maar dit is een prima resultaat. En met mijn oog komt het vanzelf goed."