NAC-spits spreekt kritische noten fel tegen: 'Heb het hier wel naar mijn zin'
Aanvaller maakte de winnende tegen VVV

NAC-spits spreekt kritische noten fel tegen: 'Heb het hier wel naar mijn zin'

22-05-2015 23:27

NAC Breda ging vrijdagavond op visite bij VVV-Venlo. En met succes, want na negentig minuten stond er een 0-1 overwinning op het scorebord in het voordeel van de ploeg van trainer Robert Maaskant. De enige treffer van de avond kwam op naam van Guyon Fernandez.

"Een uitdoelpunt scoren is belangrijk en de nul houden ook. En dat is allebei gelukt. Het maakt niet uit wie hem scoort. Dit is een goede manier om terug te reizen naar Breda. De trainer had ons al gewaarschuwd voor hun strijdwijze en dat dit een andere competitie is dan de Eredivisie. En daar gelden andere wetten", reageert de aanvaller, die eerder deze week kenbaar maakte niet gelukkig te zijn bij NAC, tegenover FOX Sports.

"Ik was niet kritisch. Ik was gewoon eerlijk tegenover mezelf en tegenover NAC. Dat kan zo zijn en dan moet je daarmee leren leven. Je kan niet altijd voltreffers hebben, maar ik heb het hier naar mijn zin. De mensen zijn hartstikke aardig, daar ligt het niet aan. Soms kan je de vinger niet op de zere plek leggen. Nu ook niet. Nu gaat het de goede kant op. Hopelijk hebben we de stijgende lijn te pakken. We zullen zien."