'Valencia verlegt interesse van Bakkali naar andere vleugelflitser uit Nederland'
Rappe aanvaller in de belangstelling

'Valencia verlegt interesse van Bakkali naar andere vleugelflitser uit Nederland'

23-05-2015 07:02
2

FC Twente moet serieus rekening houden met een vertrek van Bilal Ould-Chikh. De zeventienjarige vleugelflitser staat volgens De Telegraaf in de belangstelling van Valencia CF. En zolang hij niet bijtekent in Enschede - dat lijkt niet te gebeuren - moet Twente vrezen.

De Tukkers voerden met Ould-Chikh gesprekken over het openbreken en verlengen van diens contract, maar de onderhandelingen zijn gestaakt. De jeugdinternational zou te veeleisend zijn en mag nu uitkijken naar een andere club, omdat zijn contract nog loopt tot medio 2016. Twente moet de speler verkopen, wil het nog geld verdienen aan de jeugdexponent.

Valencia ziet het blijkbaar wel zitten in Ould-Chikh. De Spanjaarden hadden eerst Zakaria Bakkali van PSV op het oog, maar verlegden hun aandacht naar de Twentenaar. Ook clubs als SL Benfica en Sporting CP werden gelinkt aan Ould-Chikh, die in totaal negentien wedstrijden in het vlaggenschip van Twente mocht afwerken. Inmiddels heeft Ould-Chikh al een bezoek gebracht aan Valencia.