Stilte voor de 'trainersstorm' bij Twente: Dat gaat volgende week gebeuren
"Er is door ons geen enkel initiatief genomen"

Stilte voor de 'trainersstorm' bij Twente: "Dat gaat volgende week gebeuren"

23-05-2015 08:30
1

Alfred Schreuder zou door FC Twente zijn ontslagen, zo meldt het Algemeen Dagblad. Aldo van der Laan, voorzitter van de Tukkers, ontkent dit echter stellig. Ook Schreuder zelf erkent dat hij nog met de club moet praten.

"Er is door ons geen enkel initiatief genomen om de relatie met Alfred Schreuder te verbreken. We hebben deze week nog met niemand gesproken. Dat gaat volgende week gebeuren", geeft Van der Laan nu aan tegenover TC/Tubantia.

"We hebben elkaar eerst wat rust gegund. Er was van mijn kant ook geen gelegenheid voor geweest. Ik kan er dus verder niks over zeggen. De situatie is op dit moment feitelijk onveranderd: Alfred heeft nog een contract voor enkele jaren", weet de preses.

Schreuder moet daarom, als hij ontslagen wordt, waarschijnlijk een 'oprotpremie' meekrijgen. De trainer reageerde vrijdagavond al kort op het nieuws. In Tubantia ging hij door op de woorden van Van der Laan: "Er is nog niet eens een datum gepland. Dit is allemaal suggestief. Daar op reageren, daar doe ik niet aan."