'Eredivisie-tweetal staat voor mooie en snelle transfer naar Premier League'
Premier League-club wil snel actie ondernemen

'Eredivisie-tweetal staat voor mooie en snelle transfer naar Premier League'

23-05-2015 09:23
1

Luc Castaignos en Kristoffer Nordfeldt staan in de belangstelling van Swansea City. De interesse in eerstgenoemde speler, spits van FC Twente, is inmiddels bevestigd. Nordfeldt wordt volop in verband gebracht met een transfer naar The Swans.

Garry Monk, manager van Swansea, liet tegenover South Wales Evening Post weten dat hij hoopt op snelle transfers. In totaal wil Monk liefst zes nieuwe spelers kopen: een keeper, linksback, minimaal één aanvaller en buitenspelers. "Het perfecte scenario voor mij zou zijn dat we alles spelers terug hebben en de nieuwe spelers al hebben als we beginnen aan de voorbereiding", aldus Monk.

De oefenmeester lichtte de voorzitter van Swansea inmiddels in. "Een deal kan zo gemaakt worden, alleen vertragen zaakwaarnemers en clubs het proces, omdat ze ook andere opties hebben", vervolgt Monk. Nordfeldt is één van de namen die op de lijst van Swansea zou staan. De interesse in Castaignos, op wie de club uit Wales afgelopen zomer zelfs een bod uitbracht, werd door Monk bevestigd. "Hij is één van de vele spelers die we hebben bekeken."