'Milan legt 150 miljoen euro opzij voor 'gedroomde aanwinst' uit Madrid'
Mogelijk mooie overstap aanstaande

'Milan legt 150 miljoen euro opzij voor 'gedroomde aanwinst' uit Madrid'

23-05-2015 10:48
1

Carlo Ancelotti is de gedroomde aanwinst van AC Milan, de club waar hij al veel successen boekte. De Italiaanse topclub, momenteel een grauwe middenmoter in de Serie A, wil de coach van Real Madrid verleiden met een transferbudget van 150 miljoen euro.

Het lijkt zeker dat Ancelotti zijn Madrileense werkgever na dit seizoen, zonder bijvoorbeeld het kampioenschap en de Champions League, verlaat. In Madrid vallen al diverse namen als mogelijke opvolgers, waaronder Jürgen Klopp en Rafa Benitez.  Milan kent de situatie en is volgens Spaanse en Italiaanse media bezig om Ancelotti te verleiden.

Ancelotti zegt zijn contract bij Real mogelijk in onderling overleg op, waarna Milan wil toehappen en de coach gratis kan binnenhalen. Sky Sport Italia meldt dat de vrouw van de oefenmeester druk zet en graag naar Italië wil verkassen. Veel hangt af van Milan-president Silvio Berlusconi. De club leed in 2014 een verlies van 91 miljoen euro. Maar Marca stelt dat Milan bereid is om Ancelotti een transferbudget van 150 miljoen euro te geven om het team opnieuw op te bouwen.