Vuistdik transferboek kan dicht: 'Wat een club ook op hem biedt, hij blijft hier'
Transfers uitgesloten

Vuistdik transferboek kan dicht: 'Wat een club ook op hem biedt, hij blijft hier'

23-05-2015 12:05

Juventus kent een ijzersterk seizoen, maar dreigt niettemin twee van haar sterkhouders kwijt te raken in de zomer. Zowel Paul Pogba als Arturo Vidal wordt gelinkt aan diverse topclubs uit Spanje en Engeland.

Met name Barcelona zou volgens de laatste verhalen vooraan in de rij staan om Pogba over te nemen van De Oude Dame. Ariedo Braida, technisch directeur van Barça, was deze week hoogstpersoonlijk aanwezig bij de Coppa Italia-finale tussen Juve en Lazio Roma (2-1). Voer voor extra geruchten dus. "We hebben met elkaar gesproken", geeft Juventus-directeur Giuseppe Marotta toe tegenover Marca. "Maar niet over Pogba."

"Wat een club ook biedt op Pogba, geld is voor ons niet van belang. Hij is niet beschikbaarbaar voor een transfer. Pogba is cruciaal voor de sportieve toekomst van Juventus."

De komst van Vidal kunnen onder meer Real Madrid, Liverpool en Arsenal eveneens op hun buik schrijven. "Hij heeft hier nog een contract en hij blijft sowieso. Waarom zou hij naar Real Madrid gaan? Juventus is beter dan Real", knipoogde Marotta.