Real-middenvelder slaat deur achter zich dicht: 'Duidelijk dat ik niet gewenst was'
Transfervrije middenvelder heeft clubs voor het uitkiezen

Real-middenvelder slaat deur achter zich dicht: 'Duidelijk dat ik niet gewenst was'

23-05-2015 12:30
1

Aan het verblijf van Sami Khedira bij Real Madrid komt binnenkort een einde. De Duitse middenvelder van de Spaanse grootmacht bevestigt dat zaterdag zelf in een afscheidsinterview in Marca. Khedira speelde vijf seizoenen in Madrid.

Khedira, sinds zijn overstap van VfB Stuttgart naar Real geplaagd door talloze blessures, erkent dat zijn zaakwaarnemers dit seizoen diverse keren met de club om de tafel zaten om over contractverlenging te praten. "In oktober was het laatste gesprek", vertelt de international, die afgelopen zomer het WK won met Duitsland. "Daarna hebben we niets meer gehoord. Ik heb in 2015 ook weinig speelminuten meer gekregen. Het is me nooit direct in mijn gezicht verteld, maar het werd me snel duidelijk dat ik niet meer gewenst was."

"Dit is niet het einde bij Real dat ik gewild had. Het doet echt pijn. Ik heb veel kritiek gehad, maar ik heb me altijd volledig ingezet voor de club. Ik wil iedereen bedanken. De fans, mijn medespelers. Deze club zal altijd een plek houden in mijn hart", aldus 28-jarige Khedira, die de clubs nu voor het uitkiezen heeft. Onder meer Schalke 04 wil hem graag hebben, maar Juventus staat naar verluidt in pole-position om de transfervrije Duitser binnen te hengelen.

Ook op Instagram liet Khedira van zich horen