'Dit verdient absoluut niet de schoonheidsprijs en dat weten wij ook'
1-0 winst kwam gelukkig tot stand

'Dit verdient absoluut niet de schoonheidsprijs en dat weten wij ook'

23-05-2015 12:54
5

NAC Breda sleepte vrijdagavond een 1-0 overwinning uit het vuur bij VVV-Venlo en dus hebben de Brabanders goed uitzicht op het bereiken van de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Dat de overwinning in Venlo gelukkig tot stand kwam, weet ook Dirk Marcellis.

"Het was billenknijpen in de tweede helft, een bal op de lat en op de paal. Zij gaan alles of niets spelen, dat moeten ze omdat ze achter staan", blikte de verdediger terug met Omroep Brabant. "Wij wilden profiteren van de ruimte die zou ontstaan, maar dat is niet gelukt. Het was alleen maar tegenhouden en hopen dat-ie niet goed viel voor hen."

"Het verdient absoluut niet de schoonheidsprijs en dat weten wij ook", aldus Marcellis. "Dat het beter moet, weten we ook. Maar het is overleven en daar hoort dit af en toe bij. Als beter voetbal er niet in zit, moet het maar zo."

Aanstaande maandag volgt in Breda de return. De winnaar van het tweeluik neemt het in de finale op tegen de winnaar van de clash tussen FC Emmen en Roda JC. De Limburgers hebben de beste papieren. Zij wonnen vrijdag met 1-0 in Emmen.