'Ik verwacht nog wel een heet middagje zondag, dit is nog niet gespeeld'
Trainer beschikt over fitte selectie

'Ik verwacht nog wel een heet middagje zondag, dit is nog niet gespeeld'

23-05-2015 13:35
1

Vitesse en PEC Zwolle strijden zondag om een plek in de finale van de play-offs voor Europees voetbal. Donderdag boekte de Arnhemse formatie een belangrijke zege in Zwolle, nu wacht er volgens trainer Peter Bosz een heet middagje in eigen huis.

"Een 2-1 overwinning is een goede uitgangspositie", legt de oefenmeester op de website van zijn werkgever uit. "We staan er sowieso beter voor dan voor de aftrap donderdag. Dat we ook twee keer wisten te scoren is natuurlijk goed. Maar, ik verwacht nog wel een hete wedstrijd zondagmiddag. Eentje die nog niet gespeeld is."

Bosz kan in Arnhem beschikken over een fitte selectie. Wie er gaat spelen, houdt hij nog even voor zich. "Het is nog wel even afwachten, maar het ziet er goed uit. We zijn er al wel uit, maar dat wordt zondag wel duidelijk. Marko Vejinovic en Wallace hebben het in ieder geval goed gedaan tijdens hun invalbeurt. We hebben de beschikking over een sterke bank en dat is belangrijk als je in korte tijd zware wedstrijden speelt. We hebben iedereen nodig."

De winnaar van het tweeluik tussen Vitesse en PEC neemt het in de finale op tegen Feyenoord of sc Heerenveen,