Bikkelaar door het stof na 'belachelijke aanslag': Dat wil ik graag rechtzetten
Middenvelder pakte in de Eredivisie al twaalf keer geel

Bikkelaar door het stof na 'belachelijke aanslag': "Dat wil ik graag rechtzetten"

23-05-2015 14:02
8

Grote ophef was er vrijdagavond over de 'aanslag' van NAC-speler Joeri de Kamps tijdens het play-offduel met VVV-Venlo. De middenvelder raakte Jeffrey Altheer keihard met een karate-trap en kwam verbazingwekkend genoeg weg met slechts een gele prent. Na afloop deed De Kamps laconiek, maar nu gaat hij door het stof. 

Op de clubwebsite van NAC reageert De Kamps op het incident. De voormalig Ajacied is geschrokken bij het terugzien van de beelden. "Ik wil nogmaals aangeven dat het een ongelukkige situatie was en niet ingegeven met de intentie om iemand de wedstrijd uit te schoppen. Ik ben hiervan geschrokken en wil dan ook graag mijn excuses aanbieden aan Jeffrey. Uit mijn interview na de wedstrijd is dat gisteren niet goed gebleken en dat wil ik graag rechtzetten", aldus de bikkelaar, die dit seizoen twaalf gele kaarten pakte in de Eredivisie. 

"Ik begrijp dat ik gezwijmeld heb met de kleur van de kaart. De scheidsrechter had ook rood kunnen geven. Ik werk er met de trainers continue aan om mijn spel op dit gebied te verbeteren. In mijn pogingen van meerwaarde te zijn voor deze club, ga ik daarin nog te vaak over de schreef", besluit De Kamps. 

NAC meldt dat trainer Robert Maaskant, die harde woorden sprak over het incident, zaterdag met de middenvelder om de tafel heeft gezeten om het voorval te bespreken.