Platje ziet zijn inzet op de paal eindigen

Platje denkt nog niet aan toekomst zonder VVV: Ik zie wel waar ik straks voetbal
"Ik heb een redelijk tot goed seizoen gedraaid"

Platje denkt nog niet aan toekomst zonder VVV: "Ik zie wel waar ik straks voetbal"

23-05-2015 15:40
2

Melvin Platje baalde vrijdagavond zichtbaar voor de camera van FOX Sports. De aanvaller verloor met 0-1 van VVV-Venlo in de play-offs voor promotie en degradatie. Zelf kreeg hij een aantal kansen, het was dan ook een onnodige nederlaag voor de Limburgse club.

In minuut 70 en 71 was Platje heel dicht bij een goal, hij raakte zowel de lat als de paal. "Ik zag de keeper uit zijn goal staan en dacht: schiet gewoon. Lob hem op de lat. Die bal ketst er net niet in, dat is pech. De tweede kans was een wereldpass van Randy (Wolters, red.). Maar er was een lastige stuit, uiteindelijk gaat 'ie binnenkant paal. Zonde."

Mocht VVV maandag definitief uitgeschakeld worden door NAC, dan is het voor Platje nog niet helemaal zeker dat hij volgend jaar in de Jupiler League zal spelen. Het is de vraag waar zijn toekomst ligt. "Dat weet ik niet. Ik focus me nu op de play-offs. Ik heb een redelijk tot goed seizoen gedraaid. Ik zie straks wel waar ik voetbal. Misschien hier, misschien ergens anders, misschien het buitenland. Ik zie het wel."

Voor hij na gaat denken over de toekomst, kijkt Platje vooral uit naar het duel van maandag. Dan gaat VVV op bezoek Breda. Daar moet het winnen om door te gaan in de play-offs. "Het zit er zeker in. Als je ons hebt zien voetballen, we hadden gewoon moeten winnen. Waarom zou dat in Breda niet kunnen?"