Nederlandse aankoop krijgt het steeds lastiger bij 'gigantisch' United
"Ik heb een goed seizoen gedraaid"

Nederlandse aankoop krijgt het steeds lastiger bij 'gigantisch' United

23-05-2015 18:39

Het bewogen seizoen van Daley Blind zit er bijna op. Na een sterke start bij Manchester United viel hij even terug, maar als linksback is hij bezig aan een sterke serie.

Blind maakte in augustus de overstap van Ajax naar Manchester United en werkte zich in razend tempo op tot basisspeler. Het vertrouwen van Louis van Gaal werd geen moment beschaamd, al kende hij ook moeilijke momenten. "Ik heb een goed seizoen gedraaid, maar in de laatste wedstrijden heb ik het lastig gehad", geeft Blind toe in gesprek met MUTV.

Wedden

Meer odds

"Maar ik ben hard blijven werken, dat ging best goed. Ik heb een goed niveau gehaald en dat weten vast te houden. Het was voor mij ook een lang seizoen."

Blind leerde naar eigen zeggen veel in zijn debuutseizoen op Old Trafford. "Manchester United is een gigantische club, met supertrouwe fans. Het maakt niet uit of je uit of thuis speelt; ze zitten er altijd. Dat is heel belangrijk voor de ploeg. Old Trafford is een onovertroffen plek om te spelen, vooral in wedstrijden tegen Liverpool, Chelsea of Arsenal."