Geheimzinnige Stevens deelt plaagstootje uit: Ik ben Louis van Gaal niet
"Dat klinkt misschien gek, maar het is echt zo"

Geheimzinnige Stevens deelt plaagstootje uit: "Ik ben Louis van Gaal niet"

23-05-2015 18:54

Huub Stevens mag zich de koning van VfB Stuttgart noemen. Opnieuw slaagde de Limburger erin de club te behouden voor de Bundesliga en dat maakt hem trots.

Het lijfsbehoud van Stuttgart, dat met 2-1 won van degradant SC Paderborn, leidde tot emotionele reacties. Ook Stevens had moeite het droog te houden, maar de trainer is niet van plan zich mee te laten voeren in het feestgedruis.

"Ik ben geen feestbeest zoals Louis van Gaal. Ik ben gewoon Huub Stevens", zei hij na de cruciale overwinning, verwijzend naar de uitspattingen van zijn Manchester United-collega eerder deze week.

Stevens werd in november aangesteld bij Stuttgart, dat op dat moment laatste stond in de Bundesliga. In de laatste weken van het seizoen rechtte de club de rug. "Het is een loodzware klus geweest, maar ik heb er veel plezier in gehad. Dat klinkt misschien gek, maar het is echt zo."

Het is de vraag hoe de toekomst van de Limburger eruit ziet. Het contract bij Stuttgart loopt af en de opvolger staat al klaar. "Ik ga er nu niet over uitweiden. Maar wie weet heb ik een korte vakantie omdat ik de club moet voorbereiden op het nieuwe seizoen..."

 

Huub Stevens flikt het gewoon wéér. Hij houdt Stuttgart in de Bundesliga!

Posted by Voetbalprimeur on zaterdag 23 mei 2015