Zivkovic doorbreekt radiostilte en geeft duidelijk signaal aan Ajax en Groningen
"Wie weet, alles is een optie"

Zivkovic doorbreekt radiostilte en geeft duidelijk signaal aan Ajax en Groningen

23-05-2015 20:24
5

Richairo Zivkovic heeft zaterdagavond voor het eerst gereageerd op een eventuele terugkeer naar FC Groningen. De bekerwinnaar is in gesprek met Ajax over een huurdeal.

Zivkovic maakte vorig jaar de overstap van Groningen naar Ajax, maar zijn verblijf in Amsterdam is door uiteenlopende redenen nog niet bepaald een succes. Een tijdelijke transfer naar zijn oude club zou uitkomst kunnen bieden.

Wedden

Meer odds

De achttienjarige spits wil er in gesprek met RTV Noord niet al te veel over kwijt, maar een rentree in het Groningen-shirt uitsluiten doet hij ook niet. "Ik moet volgend seizoen spelen en dat weet Ajax", laat Zivkovic weten aan RTV Noord. "Of ik een seizoen verhuurd wil worden aan FC Groningen? Wie weet, alles is een optie."

Zivkovic speelde het afgelopen seizoen vooral zijn wedstrijden in de Jupiler League bij Jong Ajax. Groningen gaf eerder deze week al een signaal af rond de jonge doelpuntenmaker. "Zivkovic is een optie die bij ons is langsgekomen", verklapte manager technische zaken Peter Jeltema.