Bizar gerucht: 'Van Persie kan driejarig contract van 25 miljoen tekenen'
Nieuwe club dient zich aan voor Oranje-topscorer

Bizar gerucht: 'Van Persie kan driejarig contract van 25 miljoen tekenen'

24-05-2015 00:22
6

Robin van Persie blijft het liefst bij Manchester United, zou naar Juventus of Fenerbahçe kunnen en heeft er sinds zaterdag een nieuwe optie bij. Lekhwiya uit Qatar is in de markt.

Michael Laudrup heeft zijn zinnen gezet op een absolute topaankoop en in dat plaatje past de 31-jarige Van Persie. The Mirror schrijft zaterdagavond dat de Oranje-topscorer aller tijden (49 treffers) voor drie jaar kan tekenen. Manchester United vraagt waarschijnlijk ruim vijftien miljoen euro voor Van Persie, ook vanwege de financiële armslag van de oliesjeiks.

Wedden

Meer odds

De toekomst van de spits is onzeker, na een rampseizoen op Old Trafford vol blessures en waarin hij maar tien keer wist te scoren. Lekhwiya denkt daardoor een serieuze kans te maken. Van Persie kan jaarlijks acht miljoen opstrijken in Qatar.

Het is de zeer vraag of de international op zijn leeftijd al voor de oliedollars kiest. Van Persie brandt nog altijd van de ambitie en is eigenlijk niet van plan zich weg te laten jagen in Engeland, waar de United-supporters het op hem hebben gemunt. Hij zou eerder op de dag een crisisoverleg hebben gehad met zijn zaakwaarnemer.