'Willems speelt zich met sterk seizoen in de kijker van Spaanse grootmacht'
Ook Manchester City en Real Madrid zien Willems zitten

'Willems speelt zich met sterk seizoen in de kijker van Spaanse grootmacht'

24-05-2015 09:43
19

Jetro Willems was dit seizoen een van de uitblinkers bij landskampioen PSV en heeft zich met zijn uitstekende prestaties in de kijker gespeeld van diverse topclubs uit het buitenland. Atlético Madrid bereidt naar verluidt een bod voor op de vleugelverdediger.

Het Spaanse AS schrijft zondag dat Atlético op zoek is naar een vervanger voor de huidige linksback Guilherme Siqueira. Willems, dit seizoen goed voor dertien assists in de Eredivisie, is één van de topkandidaten bij de vechtmachine van trainer Diego Simeone. Willems is overigens niet de enige optie voor Atlético. Filipe Luis, die afgelopen jaar verkocht werd aan Chelsea, staat op de nominatie om terug te keren naar de Spaanse hoofdstad.

Willems (21), die in 2011 de overstap maakte van Sparta naar PSV, is bij de Eindhovenaren een dragende kracht. Eerder dit seizoen werd bekend dat ook topclubs als Manchester City en Real Madrid het talent van de aanvallende back hebben opgemerkt. Zij zouden regelmatig scouts sturen naar het Philips Stadion. PSV heeft al rekening gehouden met een mogelijk vertrek van de international. Simon Poulsen maakt deze zomer transfervrij de overstap van AZ.