Ajax-aankoop na 'mislukt' jaar: Mijn toekomst ligt zeker in Amsterdam
"Dus ik heb nu nog een vierjarig contract"

Ajax-aankoop na 'mislukt' jaar: "Mijn toekomst ligt zeker in Amsterdam"

24-05-2015 11:02
3

Richairo Zivkovic verkaste afgelopen zomer van FC Groningen naar Ajax. De spits kwam amper aan spelen toe in het eerste elftal van de Amsterdammers. Een terugkeer naar FC Groningen is een optie, zo liet hij tegenover RTV Noord al weten. Zivkovic deed nog een opvallende uitspraak in aanvulling op zijn eerdere interview.

Zivkovic legt zich naar eigen zeggen niet zomaar neer bij een vertrek uit Amsterdam. "Mijn toekomst ligt zeker in Amsterdam. Ik heb daar vorige zomer een vijfjarig contract getekend, dus heb nu nog een vierjarig contract", stelde hij in gesprek met datzelfde medium.

Wedden

Meer odds

Eerder liet hij al weten dat hij volgend seizoen minuten moet maken. "Ik moet volgend jaar spelen. Dat weet Ajax en dat weet iedereen dat ik wil spelen", citeerde het regionale medium Zivkovic in het interview.

Groningen zou in gesprek met Ajax zijn over een terugkeer van de aanvaller, die in het noorden zijn kwaliteiten toonde en een transfer naar Ajax afdwong. Peter Jeltema, manager technische zaken van Groningen, liet doorschemeren dat de naam van Zivkovic is langsgekomen.