Stevens vertrekt daags na nieuwe Houdini-act bij Stuttgart als grote held
Dutt maakt vertrek bekend

Stevens vertrekt daags na nieuwe Houdini-act bij Stuttgart als grote held

24-05-2015 12:43
3

Trainer Huub Stevens vertrekt bij VfB Stuttgart. Dat heeft technisch directeur Robin Dutt, technisch directeur van de Duitse club, zondag bevestigd. Stevens keerde in maart terug bij VfB Stuttgart en behoedde de club voor degradatie uit de Bundesliga. De formatie boekte zaterdagmiddag een beslissende zege op Paderborn (2-1).

Stevens werd door Stuttgart aangesteld om de club in de Bundesliga te houden. De succescoach slaagde daar opnieuw in en staat onderhand als 'reddende engel' te boek in Duitsland. Door de overwinning van Stevens bij Paderborn werd het Hamburger SV van Rafael van der Vaart veroordeeld tot het spelen van promotie/degradatie play-offs.

Vlak nadat Stuttgart zich had veiliggespeeld reageerde Stevens verheugd. Hij ging echter niet in op zijn toekomst. "Ik ga er nu niet over uitweiden. Maar wie weet heb ik een korte vakantie omdat ik de club moet voorbereiden op het nieuwe seizoen..." Dat blijkt nu dus niet het geval. Stevens vertrekt na zijn kunststukje bij Stuttgart door de voordeur. "Huub heeft ons laten weten dat hij zijn missie heeft volbracht", vertelde Dutt. "We kunnen hem alleen maar bedanken. Hij heeft ons enorm geholpen."