Kapotte Clasie hint naar Feyenoord-exit na koningsdrama in De Kuip
"Maar ik ga niet zomaar weg"

Kapotte Clasie hint naar Feyenoord-exit na koningsdrama in De Kuip

24-05-2015 18:18
5

Jordy Clasie heeft waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Feyenoord. Na de uitschakeling in de play-offs voor Europees voetbal sprak de aanvoerder zich uit over zijn toekomst.

Het mislopen van een Europa League-ticket is een zware streep door de rekening van Feyenoord, dat daardoor ook Clasie dreigt te verliezen. De Rotterdamse kapitein lijkt toe aan een nieuwe uitdaging en is in de zomer bereid naar aanbiedingen te luisteren.

''Wie weet", laat hij desgevraagd weten aan FOX Sports. "Ik zit hier nu vier jaar, maar ik ga niet zomaar weg. Al is het goed mogelijk dat dit mijn laatste wedstrijd was.''

"Ik ga me nu melden bij het Nederlands elftal en heb dan vakantie. Ik zal er daarna nog verder over nadenken, maar het is duidelijk dat ik benieuwd ben naar een ander niveau. Ik heb ambities."

Clasie kon vorig seizoen al de overstap maken naar FC Porto, maar door het ontbreken van een bankgarantie uit Portugal ging dat feestje niet door. De laatste tijd is het stil op transfergebied. De markt is echter nog niet geopend.