Totaal mislukt seizoen voor Feyenoord: Dan had iedereen je voor gek verklaard
"Dit is verschrikkelijk voor de spelers, supporters en de club"

Totaal mislukt seizoen voor Feyenoord: "Dan had iedereen je voor gek verklaard"

24-05-2015 19:06
1

Jordy Clasie heeft zondag met Feyenoord in mineur afscheid genomen van dit seizoen. In de play-offs om Europees voetbal kwam de Rotterdamse ploeg in de eigen Kuip niet verder dan 2-2 tegen sc Heerenveen, dat na de winst donderdag in Friesland doorgaat naar de finale.

"Als je zes of zeven wedstrijden geleden had gezegd dat wij geen Europees voetbal zouden halen, had iedereen je voor gek verklaard. En toch is dat de werkelijkheid", zei een teleurgestelde Clasie na afloop van het gelijkspel bij FOX Sports. "Heel vervelend voor iedereen om zo af te sluiten."

De aanvoerder, die zich ook uitsprak over zijn eigen toekomst, vond niet dat Feyenoord de uitschakeling had verdiend. "Als je het wedstrijdbeeld zag, denk ik dat wij over negentig minuten de betere ploeg waren. Wij waren degenen die echt gingen en echt wilden. En dat hadden we ook afgesproken."

"In de eerste helft speelden we goed, creëerden we kansen. In de tweede helft ook wel. En dan moet je de verlenging in, met een man minder (Luke Wilkshire viel enkele minuten na zijn invalbeurt uit, red.). En het was al zo'n zware pot. We hebben het geprobeerd, maar uiteindelijk hadden we er geen puf meer voor. Dit is verschrikkelijk voor de spelers, supporters en de club."