PSV-doelwit bevestigt belangstelling: Ik wil in de Champions League spelen
"Ik vertrek enkel als ik me kan verbeteren"

PSV-doelwit bevestigt belangstelling: "Ik wil in de Champions League spelen"

24-05-2015 19:20
2

PSV mag hoop blijven koesteren op de komst van Thomas Meunier. De rechtsback van Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op een stap hogerop.

Meunier stond wekenlang buitenspel met een blessure, maar in het laatste competitieduel met KV Kortrijk mocht hij toch nog invallen van trainer Michel Preud'homme. In België wordt gerept over een afscheidswedstrijd van de 23-jarige international. "Ik ben nog steeds een speler van Club Brugge, hé", lacht hij in gesprek met Voetbalkrant.

Daar kan echter snel verandering in komen. PSV jaagt met Borussia Dortmund, VfL Wolfsburg en Borussia Mönchengladbach op de handtekening van Meunier.

"Het klopt dat er interesse is", bevestigt hij. "Maar het is te vroeg om te stellen dat het concreet is. Ik heb nu vier seizoenen achter de rug bij Club Brugge en het moment is daar om te vertrekken. Maar ik vertrek enkel als ik me kan verbeteren. Dat wil zeggen: naar een club in een grotere competitie die Champions League of Europa League speelt."

PSV, Wolfsburg en Gladbach spelen volgend seizoen in de Champions League. Dortmund dwong op de laatste speeldag van het Bundesliga-seizoen een Europa League-ticket af.