Laatste Liverpool-uur heeft geslagen: Als ze willen dat ik ga, dan ga ik
"Ik heb Liverpool nog veel te bieden"

Laatste Liverpool-uur heeft geslagen: "Als ze willen dat ik ga, dan ga ik"

24-05-2015 19:45
3

Brendan Rodgers is mogelijk bezig aan zijn laatste uren als manager van Liverpool. Na de vernedering door Stoke City (6-1) ligt zijn hoofd op het hakblok.

Rodgers legt zijn lot in handen van de clubleiding van Liverpool. "Als ze willen dat ik ga, dan ga ik", reageerde hij zondagavond. Liverpool kreeg in het duel met middenmoter Stoke alle hoeken van het veld te zien en stond bij rust met 5-0 achter, nota bene bij het laatste optreden van Steven Gerrard in het Liverpool-shirt.

"Natuurlijk, de supporters verdienen een excuus. We zijn te gemakkelijk verslagen, moeten beter zijn dan dit. De mensen zijn woedend en dat begrijp ik heel goed. Het was een verschrikkelijke eerste helft en daar ben ik als manager volledig verantwoordelijk voor."

Liverpool beëindigt het Premier League-seizoen met een zesde plek. "Een verdiende rangschikking. We hebben veel werk te doen voor volgend seizoen", aldus Rodgers, die niet vindt dat hij aan het eind van zijn Latijn is. "Ik heb Liverpool nog veel te bieden, maar prestaties als vandaag helpen natuurlijk niet."