Vraagtekens rond Feyenoord-toekomst van spits: Ik zie je volgend seizoen
"Natuurlijk zijn we allemaal bang dat hij weggaat"

Vraagtekens rond Feyenoord-toekomst van spits: "Ik zie je volgend seizoen"

24-05-2015 20:15
4

Colin Kazim-Richards speelt ook na de zomer in De Kuip. Die verwachting spreekt de Feyenoorder zondag uit, na het mislopen van een Europa League-ticket.

Feyenoord lichtte onlangs de koopoptie in het huurcontract van Kazim, die daardoor definitief overkomt van Bursaspor. Al snel gingen geluiden op dat de Turkse spits in de zomer zou worden doorverkocht. "We moeten nog wat dingen bespreken, maar het is de bedoeling dat ik gewoon bij Feyenoord blijf", ontkent hij die berichten echter in gesprek met Metro. "Ik zie je volgend seizoen."

Wedden

Meer odds

Of Jordy Clasie volgend seizoen nog in een Feyenoord-shirt te bewonderen, is meer de vraag. De aanvoerder hintte na afloop van de 2-2 tegen sc Heerenveen naar een vertrek in de zomer. Kazim: "Natuurlijk zijn we allemaal bang dat hij weggaat, hij is een speler met wereldklasse. Maar wie ben ik om tegen hem te zeggen dat hij moet blijven of niet?"

"We hebben dankzij de ervaringen van dit seizoen iets waar we op kunnen voortborduren", houdt hij de moed erin. "Als de trainer helemaal opnieuw wil gaan bouwen, dan is hij daartoe in staat. Maar ik denk ook dat we nu een mooie basis hebben gelegd om daar volgend jaar mee verder te kunnen. We hebben het over Giovanni van Bronckhorst hè? Die weet echt wel wat hij doet. De trainer heeft meer grote wedstrijden gespeeld dan al zijn spelers bij elkaar."