Binnen de groep was ook een gedeelte dat Rutten helemaal zat was
Telegraaf-verslaggever heeft kritiek op Feyenoord

"Binnen de groep was ook een gedeelte dat Rutten helemaal zat was"

24-05-2015 22:34
3

Valentijn Driessen begrijpt niet waarom de clubleiding van Feyenoord niet eerder besloot om Fred Rutten op straat te zetten. De verslaggever van de Telegraaf meent dat de spelers van de Rotterdamse club de coach al langer zat waren.

Driessen zag zondagmiddag onder de nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst een beter Feyenoord dan voorheen. "Als ik dit Feyenoord zie, dan vraag ik mij af of Van Bronckhorst het niet eerder had moeten overnemen," meldt hij in gesprek met RTV Rijnmond. "Eigenlijk had de clubleiding eerder aan de bel moeten trekken."

"Bijvoorbeeld nadat Rutten had gezegd ermee te stoppen na dit jaar", vervolgt Driessen. "Daarna hebben ze nog één of twee goede wedstrijden gespeeld, maar als je ziet dat de zaak afkalft dan moet je durven ingrijpen. Het is duidelijk dat trainers die aangeven te vertrekken het moeilijker hebben om de zaak te blijven motiveren."

Volgens de verslaggever was een gedeelte van de spelersgroep klaar met Rutten. "De spelers roepen nu wel dat ze respect hebben voor Rutten en dat geloof ik best, maar binnen de groep was ook een gedeelte dat Fred helemaal zat was. Het is misgegaan bij het vasthouden aan Fred Rutten als hoofdtrainer."