Nederlandse zoon van voormalig Ajax en Feyenoord-speler debuteert in Engeland

25-05-2015 08:24

Het duel tussen Crystal Palace en Swansea City zal bij weinig spelers lang een grote rol spelen in het geheugen. Behalve bij Kenji Gorré, de jonge Nederlander maakte zondag zijn debuut tijdens het duel in de Premier League. Hij kwam als invaller binnen de lijnen.

In de 84ste minuut kwam Gorré als invaller in het veld voor Jefferson Montero. De twintigjarige aanvaller was niet in staat om nog iets te doen aan de 1-0 achterstand. Maar het duel om des keizers' baard zal hem lang bijblijven. Hij maakte zijn eerste officiële minuten in het eerste elftal van Swansea, tijdens een wedstrijd in de Premier League.

Het debuut van Gorré kwam eigenlijk als een verrassing, tot zondag zat hij geen enkele keer bij de wedstrijdselectie van The Swans. Het maakt de voorhoedespeler echter niet minder blij. Gorré is de zoon van voormalig Ajax- en Feyenoord-speler Dean Gorré, die in Engeland actief was voor Huddersfield Town, Barnsley en Blackpool.

Gorré junior liet via Twitter weten erg blij te zijn met zijn debuut voor Swansea City. "Ik kan mijn gevoelens niet omschrijven na mijn debuut. Bedankt voor alle steun en opmerkingen. Die waardeer ik zeer", citeert Voetbal International hem.