Blijdschap en opluchting bij Anita: Dit is een geweldig gevoel
"Misschien kunnen we volgend seizoen in de top tien eindigen"

Blijdschap en opluchting bij Anita: "Dit is een geweldig gevoel"

25-05-2015 08:44
2

Met een 2-0 zege verzekerde Newcastle United zich zondag van een langer verblijf in de Premier League. Na afloop was er opluchting en blijdschap. Ook bij Vurnon Anita. De Nederlander was erg blij met de prestatie op de slotdag, al moet hij het antwoord schuldig blijven op de vraag waar de zege vandaan kwam.

"Ik weet het niet, we hebben erg hard gewerkt deze week. Dat is er uit gekomen", zei Anita kort na de wedstrijd voor de camera van FOX Sports. "Met alle supporters achter ons, dat was een geweldig gevoel. Het is een geweldig einde van het seizoen voor ons. Volgend seizoen moeten we het weer zo doen als vandaag, maar dan vanaf de start."

"We moeten hard blijven werken en dit soort prestaties iedere week laten zien", vervolgde Anita zijn verhaal. "Het is een enorme opluchting. Maar met deze wedstrijd hebben we het verdiend."

Ploeggenoot Moussa Sissoko was één van de twee doelpuntenmakers tijdens de 2-0 zege. Hij was blij met de zege en het voorkomen van degradatie, volgend jaar moet het in zijn ogen echter veel beter gaan. "De toekomst, ik weet het niet. Ik hoop dat we volgend seizoen beter zijn. We hebben goede kwaliteit, dat hebben we nu laten zien. Misschien kunnen we volgend seizoen in de top tien eindigen."