Geen slecht gevoel na enorme misser: Kan gebeuren, soms mis je en soms scoor je
"Het hele team heeft tot nu toe een goed seizoen gehad"

Geen slecht gevoel na enorme misser: "Kan gebeuren, soms mis je en soms scoor je"

25-05-2015 10:15
1

Vitesse bereikte zondagmiddag via een 1-1 gelijkspel de finale van de play-offs. Het gelijkspel was genoeg na de eerdere 1-2 zege op bezoek bij PEC Zwolle. Bertrand Traore maakte de enige Vitesse-goal. Hij wil echter meer, want van een aardig seizoen wil hij een fantastisch jaar maken.

"Het hele team heeft tot nu toe een goed seizoen gehad", zegt Traore in gesprek met FOX Sports. "Maar we moeten de focus houden. Als we de finale winnen, dan hebben we een geweldig seizoen gehad. Maar tot nu toe, zonder winst in de finale, is het voor mij nog niet fantastisch."

Bij 1-1 was het voor de fans van Vitesse nog spannend. Bij een late treffer van PEC Zwolle was een verlenging noodzakelijk geweest. Traore had de kans om al veel eerder een einde aan alle onzekerheid te maken. Hij schoot echter niet met scherp bij een enorme kans. "Het was moeilijker om te missen dan te scoren. Maar ik koos voor de meest moeilijke oplossing", zei hij met een glimlach op het gezicht. "Het kan gebeuren, soms mis je en soms scoor je."

"We hadden veel balbezit en veel kansen, maar we maakten de tweede treffer niet. Uiteindelijk was het wel genoeg om de finale te bereiken", aldus Traore, die het met Vitesse in de finale opneemt tegen sc Heerenveen.