'Chelsea-huurling kan warme bank van Vitesse verruilen voor Europese subtop'
'Chelsea stuurt aan Vitesse verhuurd talent door naar Benfica'

'Chelsea-huurling kan warme bank van Vitesse verruilen voor Europese subtop'

25-05-2015 10:42
1

Bij Vitesse komt hij nauwelijks aan spelen toe, maar de kans bestaat dat Wallace volgend seizoen in de Europese subtop speelt. Chelsea is van plan de rechtsback door te sturen naar Benfica.

Dat meldt de Portugese krant Record maandag groot op de voorpagina. Benfica hoopt zich in de zomer te versterken met Wallace, die na korte periodes bij Fluminense en Internazionale opnieuw verhuurd wordt door Chelsea. "Ik wil graag naar Portugal", laat de Braziliaan, die ook wordt begeerd door drie andere clubs, optekenen.

Wallace is een voormalig jeugdinternational van Brazilië en speelt sinds vorig jaar op huurbasis in Arnhem. Na een bemoedigende start moest de rechtsback zijn plek afstaan aan de achttienjarige Kevin Diks. In twintig optredens voor de Arnhemmers scoorde hij één keer.

Wallace kwam onlangs in het nieuws vanwege een vermeend zedendelict. Na een avondje stappen werd hij opgepakt in een broodjeszaak, in het centrum van Arnhem. Na een kort verblijf op het politiebureau mocht hij gaan, omdat het 'slachtoffer' geen aangifte deed.