Hereniging tussen Ajax en Van der Vaart van de baan: Dat vonden we netjes
Transfer lijkt van de baan

Hereniging tussen Ajax en Van der Vaart van de baan: "Dat vonden we netjes"

25-05-2015 12:29
9

Ajax kan een terugkeer van Rafael van der Vaart uit het hoofd zetten. De transfervrije spelmaker heeft laten weten er nog niet klaar voor te zijn.

Die boodschap is inmiddels aangekomen in Amsterdam, meldt Voetbal International. Robert Geerlings, zaakwaarnemer van Van der Vaart, heeft technisch directeur Marc Overmars zondag op de hoogte gesteld van het besluit.

De 32-jarige Van der Vaart voelt zich niet klaar voor een terugkeer naar Ajax, dat hem onlangs een mooie aanbieding deed. "Rafael is er nog niet uit waar zijn toekomst zal liggen", legt Geerlings uit aan het weekblad.

"Ajax heeft lang genoeg gewacht, we vonden het netjes de club daarover in te lichten. Ik ga er vanuit dat Ajax gaat overschakelen naar andere opties. En daar hebben we alle begrip voor."

Van der Vaart is in het bezit van een aflopend contract bij Hamburger SV, waar hij in de zomer vertrekt. Ajax voelde wat wel voor een hereniging. Dat zit er echter niet in. Het is onduidelijk of Van der Vaart andere ijzers in het vuur heeft.