Deceptie in Deventer: 'Weet niet hoe mijn toekomst er uit ziet, nu eerst uithuilen'
Go Ahead gedegradeerd

Deceptie in Deventer: 'Weet niet hoe mijn toekomst er uit ziet, nu eerst uithuilen'

25-05-2015 16:07

Dennis Demmers, opvolger van de vertrokken Foeke Booy, is er niet in geslaagd om Go Ahead Eagles te behouden voor de Eredivisie. De ploeg uit Deventer verloor thuis van De Graafschap (0-1) en speelt komend seizoen in de Jupiler League. 

"Ik ben trots op wat de ploeg vandaag heeft laten zien", verklaarde de interim-trainer voor de camera van FOX Sports. "We hebben vandaag eigenlijk een fantastische eerste helft gespeeld. We hebben kansen gecreëerd, de bal ging er niet in en we hadden het gevoel dat het na de rust wel zou komen. Dan krijg je hem tegen, dat gaat te makkelijk, en dan weet je dat het heel lastig wordt."

"We hebben dit seizoen gewoon te weinig gescoord. Na de winterstop zeven doelpunten, dat is matig. Wat ik mezelf kwalijk neem? We hebben er alles aan gedaan, maar het is gewoon niet goed genoeg geweest. Heel teleurstellend dat we er niet in zijn geslaagd om in de Eredivisie te blijven."

Demmers weet niet hoe zijn eigen toekomst er uit ziet. "Ik heb nog een contract hier, maar hoe dat precies ingevuld gaat worden, weet ik niet. Het zou ook als assistent kunnen zijn, dat zien we binnenkort. Ik wil dit eerst allemaal een plekje geven. Uithuilen en opnieuw beginnen. Dit is vreselijk voor de club en voor de supporters."