'Van Gaal spitst oren; Argentijn van veertig miljoen maakt vertrekwens bekend'
Verdediger van Valencia wil graag hogerop

'Van Gaal spitst oren; Argentijn van veertig miljoen maakt vertrekwens bekend'

25-05-2015 17:14

Nicolás Otamendi, verdediger van Valencia, wil er alles aan doen om komend seizoen voor het Manchester United van Louis van Gaal te spelen. Dat stelt de zaakwaarnemer van de Argentijn. United zou al een bod hebben uitgebracht op de 27-jarige Argentijn. 

Spaanse en Britse bronnen meldden de afgelopen dagen dat United en Valencia er in principe uit zijn over Otamendi. De international heeft een prijskaartje van ongeveer veertig miljoen euro. 'Nicolás heeft het op zich naar zijn zin in Valencia, de fans waarderen hem, maar hij heeft nu de kans om zich sportief te verbeteren", verklaart zijn zaakwaarnemer tegenover SER Deportivo Radio. "De clubleiding van Valencia is op de hoogte van zijn vertrekwens. Nicolás zal er alles aan doen om deze zomer naar een andere club te gaan."

Manchester United legde eerder PSV-ster Memphis Depay vast voor ruim dertig miljoen euro en zou inmiddels ook een akkoord hebben bereikt met Borussia Dortmund over de transfer van middenvelder Ilkay Gundogan. Ook een verdediger van Oranje wordt genoemd op Old Trafford.