'Excelsior legt zich neer bij afscheid en doet navraag bij ambitieuze PSV'er'
Wordt het Roda of Excelsior?

'Excelsior legt zich neer bij afscheid en doet navraag bij ambitieuze PSV'er'

25-05-2015 18:18

Ernest Faber leek er zo goed als uit te zijn met Roda JC. Toch is de toekomst van de huidig assistent-trainer van PSV nog niet bezegeld. RTV Rijnmond meldt dat ook Excelsior inmiddels heeft geïnformeerd naar de diensten van de voormalig verdediger. 

Faber is bij de Rotterdamse eredivisionist naar verluidt in beeld om Marinus Dijkhuizen op te volgen. Die staat op zijn beurt voor een vertrek naar Engeland. Dijkhuizen is in onderhandeling met Brentford, een club uit de tweede divisie. Excelsior-directeur Ferry de Haan heeft bevestigd dat het er alle schijn van heeft dat Dijkhuizen, die afgelopen seizoen promoveerde met Excelsior en de club dit seizoen voor de Eredivisie wist te behouden, inderdaad vertrekt.

Wedden

Meer odds

Zijn opvolger wordt mogelijk dus Faber, die in het verleden succesvol hoofdtrainer was van FC Eindhoven en de laatste drie seizoenen actief was als assistent-trainer van PSV. De oefenmeester voerde al enkele gesprekken met Roda JC, zo erkende hij onlangs, maar krijgt er nu dus wellicht een interessante optie bij.