NAC-spits schiet plots met scherp: 'Nu valt ineens alles goed voor me'

NAC-spits schiet plots met scherp: 'Nu valt ineens alles goed voor me'

25-05-2015 19:14
3

Guyon Fernandez was maandag de gevierde man tijdens de play-offontmoeting tussen NAC Breda en VVV-Venlo (3-0). De aanvaller leverde met twee goals een belangrijke bijdrage aan de finaleplaats van de Brabantse formatie. 

Fernandez, die tijdens de reguliere competitie niet kon aarden bij NAC en daar deze week zijn ongenoegen over uitte, toonde zich na afloop van de gewonnen wedstrijd vooral opgelucht. "We hadden het moeilijk in begin, maar uiteindelijk hebben we de overwinning hier gehouden", aldus de spits tegenover FOX Sports. "Zij kwamen goed uit de startblokken en daar moesten we ons tegen wapenen. We zijn er gelukkig goed doorheen gekomen."

Wedden

Meer odds

De eerste goal van Fernandez was een simpele intikker die gelukkig tot stand kwam. "Die tweede was een goede teamgoal. Maar het maakt nu eigenlijk niet uit hoe de goals vallen. Het is belangrijk dat we door zijn. Nu hebben we nog twee finales om te spelen. Nu valt ineens alles goed voor me. In het begin was dat lastiger. Ik weet niet hoe het precies komt. Tijdens de vorige play-offs, met Excelsior, ging het ook al lekker. Het huwelijk tussen NAC en mij is aan de betere hand, haha", besluit de oud-speler van onder meer PEC Zwolle. 

NAC neemt het in de finale van de play-offs op tegen Roda JC.