'Het doet heel veel pijn om te zien hoeveel mensen we hebben teleurgesteld'
"Dit is niet te geloven"

'Het doet heel veel pijn om te zien hoeveel mensen we hebben teleurgesteld'

25-05-2015 20:41

De teleurstelling was maandagmiddag van het gezicht van Bart Vriends af te lezen. De aanvoerder is met Go Ahead Eagles volgend seizoen aangewezen op de Jupiler League, omdat het niet wist te winnen van De Graafschap.

"Dit is niet te geloven", reageert Vriends tegenover FOX Sports. "Het doet heel veel pijn om te zien hoeveel mensen we hebben teleurgesteld. Het had honderd procent de andere kant op moeten zijn. Volgens mij heeft De Graafschap telkens niet langer dan zes seconden de bal gehad. We verliezen alweer door een hoekschop, het is niet te bevatten."

"Het probleem van de laatste maanden is het maken van doelpunten. Dat breekt ons uiteindelijk ook op in de play-offs. Zonder jongens aan te wijzen, want we zijn het hele jaar tekort gekomen als ploeg. Dat het dan op deze manier moet gebeuren, dan is dat te treurig voor woorden. Het heeft ook met heel veel pech te maken."

"Al met al zijn we tekort geschoten en dat is ontzettend pijnlijk om te ervaren", vervolgt de centrale verdediger. "Zeker omdat je duizenden mensen teleurstelt. De laatste weken stonden in het teken van de play-offs. Het applaus dat we dan nog van een groot deel van het publiek krijgen, doet ons ontzettend goed. We moeten die ploeg zo snel mogelijk weer terugkrijgen naar waar we horen."