'Koopjes in de middenmoot moeten transferzomer van Feyenoord kleur geven'
Feyenoord gaat op zoek naar goedkope versterkingen

'Koopjes in de middenmoot moeten transferzomer van Feyenoord kleur geven'

26-05-2015 09:08
4

Nu het seizoen van Feyenoord als een nachtkaars is uitgegaan, richten de Rotterdammers het vizier op volgend seizoen. Europees voetbal is niet gehaald en dus zal de club op zoek moeten naar versterkingen die desondanks voor Feyenoord willen voetballen.

Trainer Giovanni van Bronckhorst gaat volgens De Telegraaf een drukke vakantie tegemoet. Samen met technisch directeur Martin van Geel en de scouting van Feyenoord moet hij in een paar weken het complete geraamte neerzetten voor een nieuw elftal. 

Maar zolang er onzekerheid is over de verkoop van Jordy Clasie, zo is de afspraak tussen de raad van commissarissen en de directie, worden er geen enorme bedragen uitgegeven. Zodoende zal er gezocht moeten worden naar spelers die tussen de twee en drie miljoen euro kosten.

Clasie gaf na de verloren play-offs tegen sc Heerenveen al tussen neus en lippen door aan dat hij een vertrek bij Feyenoord niet uitsluit. Naar verluidt zijn enkele Premier League-clubs geïnteresseerd in de kleine middenvelder. Vorig jaar zei hij nog nee tegen FC Porto. Feyenoord wil een flink bedrag zien voor de aanvoerder. Clasie zelf sprak zijn voorkeur al uit.