Kuyt baalt: Ik had nooit verwacht dat Feyenoord geen Europees voetbal zou halen
Galatasaray werd dankzij Fenerbahce kampioen

Kuyt baalt: "Ik had nooit verwacht dat Feyenoord geen Europees voetbal zou halen"

26-05-2015 09:21
4

Dirk Kuyt beleefde dit weekend niet zijn leukste weekeinde van zijn leven. De Katwijker zag door een bizarre nederlaag van zijn ploeg Fenerbahçe rivaal Galatasaray kampioen worden en zijn toekomstige club Feyenoord Europees voetbal mislopen.

"Het is niet het mooiste weekend, inderdaad", zegt Kuyt in NOS Langs de Lijn. "Ik had nooit verwacht dat Feyenoord geen Europees voetbal zou halen. Maar aan de andere kant zie ik een ploeg met zoveel kwaliteit dat ik veel vertrouwen heb in de toekomst. Dan heb ik het natuurlijk niet over de laatste zes, zeven wedstrijden."

Kuyt heeft desondanks vertrouwen in zijn nieuwe ploeg. "Daarvoor heb ik Feyenoord wedstrijden zien spelen met dezelfde spelers, waarin gewoon heel veel potentie zit. Ik ben ervan overtuigd dat we daar iets moois van gaan maken met z'n allen."

Voordat hij vertrekt naar Rotterdam speelt hij nog een wedstrijd voor Fenerbahçe, voor eigen publiek. "Daarna gaan we de spullen pakken en vertrekken we richting Nederland. De verhuiswagen komt al heel snel."