Real heeft favoriete trainer al op het oog: Het is 99 procent zeker dat hij gaat
Real maakt binnen een week de nieuwe trainer bekend

Real heeft favoriete trainer al op het oog: "Het is 99 procent zeker dat hij gaat"

26-05-2015 12:43
2

Real Madrid lijkt in de zoektocht naar een nieuwe trainer te zijn uitgekomen bij twee topkandidaten. Jürgen Klopp (Borussia Dortmund) en Rafael Benitez (SSC Napoli) moeten vechten om de handtekening, maar de strijd lijkt al beslist.

Real Madrid ontsloeg Carlo Ancelotti nadat de Spaanse grootmacht er dit seizoen niet in slaagde om prijzen te pakken. Ondanks dat de Italiaan van zijn spelers en het Madrileense publiek niet weg hoefde, werd hem toch de deur gewezen. Zijn zaakwaarnemer, Ernesto Bronzetti, gaat Real nu vol voor Benitez. "Dat is 99 procent zeker", zegt hij tegen Rai Sport.

Wedden

Meer odds

Bronzetti sprak ook over de toekomst van zijn cliënt, die graag had willen blijven bij Real. "Zoals het er nu voorstaat, neemt Ancelotti een jaar vrij. Dat is hoe hij er nu over denkt. Bij Real kun je ontslagen worden als je geen prijzen pakt."

Ancelotti stond ook in de belangstelling van onder meer AC Milan, maar de Italiaanse club lijkt dus te laat te komen. Real bevestigde in een eerder stadium al dat de naam van de nieuwe trainer binnen een week bekend wordt gemaakt.