Labyad wilde 'Feyenoord-pussy' de hand schudden: Ik ben geen kleine jongen
"Als ik Kazim was tegengekomen had ik hem zeker de hand geschud"

Labyad wilde 'Feyenoord-pussy' de hand schudden: "Ik ben geen kleine jongen"

26-05-2015 12:25
3

Zakaria Labyad en Colin Kazim-Richards komen elkaar dit seizoen niet meer tegen. Het duo vloog elkaar in de haren na de confrontatie tussen Vitesse en Feyenoord.

Na de 1-4 zege van de Arnhemmers in De Kuip liepen de gemoederen hoog op, waarna Kazim in de catacomben een tik verkocht aan Labyad. De Vitesse-aanvaller noemde zijn collega van Feyenoord vervolgens een 'pussy'. Twee weken later is het stof neergedaald.

Labyad had er geen problemen mee gehad als Vitesse in de finale van de play-offs om een Europees ticket Feyenoord en dus ook Kazim, die werden uitgeschakeld door sc Heerenveen, tegen was gekomen. "Ik ben geen kleine jongen die daar lang over doorzeurt", zegt hij tegen De Telegraaf.

"Als ik Kazim was tegengekomen had ik hem zeker de hand geschud. Heerenveen is ook een sterke tegenstander, maar wij zijn voor niemand bang. We moeten wel op de toppen van ons kunnen spelen."

De kans is groot dat de twee kemphanen nooit meer oog-in-oog met elkaar staan. Vitesse huurt de 22-jarige Labyad inmiddels al anderhalf jaar van Sporting Portugal, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een nieuwe kans lijkt te krijgen.