De Vrij kan toch nog uitnodiging Oranje verwachten: Als alles goed gaat
Hiddink kan beschikken over Lazio-verdediger

De Vrij kan toch nog uitnodiging Oranje verwachten: "Als alles goed gaat"

26-05-2015 14:10

Guus Hiddink verwacht dat hij in de komende interlands alsnog over Stefan de Vrij kan beschikken. De verdediger van de Italiaanse club Lazio is sneller dan verwacht hersteld van een knieblessure.

"Hij is er maandag bij, als alles zondag goed gaat bij zijn laatste competitiewedstrijd'', zei de bondscoach dinsdag na de eerste training van Oranje in de aanloop naar de duels met de Verenigde Staten en Letland. 

De Vrij maakt wegens zijn blessure geen deel uit van de voorselectie van Oranje. Hij speelde afgelopen week echter de Italiaanse bekerfinale en was maandag basisspeler van Lazio in de stadsderby met AS Roma. Lazio besluit de Serie A zondag met een wedstrijd tegen Napoli.

De voormalig Feyenoord-verdediger maakte afgelopen zomer de overstap van Rotterdam naar Rome. Hij verdiende zijn transfer na een goed WK in Brazilië, waar hij met Nederland derde werd. Zelf scoorde hij tegen Spanje de 3-1. In de Serie A kwam De Vrij tot 28 optredens en bereikte hij met zijn club de finale van de Italiaanse beker. Daarin werd verloren van Juventus.