Hevige strijd op Ajax-middenveld: Ik wil gewoon vanaf het begin alles spelen
Talent spreekt doelen uit

Hevige strijd op Ajax-middenveld: "Ik wil gewoon vanaf het begin alles spelen"

26-05-2015 15:31
3

Ajax versterkte zich onlangs met Nemanja Gudelj en onderneemt verwoede pogingen om Rafael van der Vaart over te nemen. Riechedly Bazoer is niet bang voor zijn plek.

Het achttienjarige talent eiste na de winterstop een basisplaats op en stond die niet meer af. In gesprek met Telegraaf TV verklapt hij zijn doelen voor volgend seizoen.

"Ik wil een vaste basisspeler blijven en een goed seizoen draaien met Ajax, waarin we om de landstitel spelen hopelijk in de Champions League kunnen overwinteren", zegt de middenvelder, die recentelijk bijtekende tot medio 2020.

"Ik ben tevreden over mijn ontwikkeling, na de winterstop speelde ik alles in de basis", vervolgt hij. "Ik wil volgend seizoen weer een basisplek veroveren. Iedereen blijft scherp door concurrentie en we hebben een lang seizoen. Ik denk dus dat iedereen wel zijn minuten gaat pakken. Ikzelf wil gewoon vanaf het begin alles spelen."

Maar eerst is het tijd voor vakantie. Bazoer gaat naar de zon. "Ik ga twee weken lekker naar Curaçao, naar mijn oma. Met mijn broer en neef van de zon genieten. Daarna kom ik weer terug en ga ik keihard knallen."