Boilesen bekijkt opties na mogelijke komst concurrent: We weten ervan
Vader van vice-aanvoerder Ajax reageert

Boilesen bekijkt opties na mogelijke komst concurrent: "We weten ervan"

26-05-2015 15:38
1

Mocht Ajax inderdaad overeenstemming bereiken met Mitchell Dijks, dan komt er met de linksback van Willem II een extra concurrent bij voor Nicolai Boilesen. De Deense vice-aanvoerder van de Amsterdammers bekijkt momenteel zijn opties. 

De vader van Boilesen, Kenny, reageert op de geruchten dat Ajax Dijks binnen wil halen. "We hebben gehoord dat Ajax bezig is met Dijks", zegt hij tegen Ajax Showtime. "Dat betekent dus extra concurrentie voor Nicolai, maar nog steeds zou hij het prima vinden om bij Ajax te blijven."

Het contract van de Deens international loopt volgende zomer af dus een transfer lijkt logischer. "We zullen zien wat voor opties we krijgen", concludeert Boilesen senior.

Boilesen hint al langer naar een vertrek bij Ajax. Dit seizoen was de linksback één van de minste spelers onder trainer Frank de Boer en werd hij door het publiek meerdere malen uitgefloten. De transfer van Dijks naar Ajax, waar hij is opgeleid, lijkt steeds dichter bij te komen. De 22-jarige verdediger gaat binnenkort voor de tweede keer aan tafel zitten met technisch directeur Marc Overmars.