Cillessen maakt het clubs lastig: 'Heb niet voor niks bij Ajax bijgetekend'
Cillessen staat tot medio 2018 onder contract bij Ajax

Cillessen maakt het clubs lastig: 'Heb niet voor niks bij Ajax bijgetekend'

26-05-2015 19:36
5

Als het aan Jasper Cillessen, doelman van Ajax, had gelegen, dan had het seizoen wel langer mogen duren. Momenteel bereidt de sluitpost zich met Oranje voor op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. Of hij volgend jaar nog in Amsterdam te zien is, is nog onduidelijk.

Afgelopen winter werd de naam van Cillessen genoemd bij Real Madrid en onlangs werd de interesse van Manchester United aangewakkerd. De Engelse grootmacht zou een slordige 35 miljoen euro over hebben voor de doelman, die eerder bij NEC speelde. "Dat zijn mooie namen, toch? Je kan het slechter treffen. Maar ik heb nog niets gehoord. Eerst wil ik Letland verslaan met Oranje en daarna zien we het wel. Ik heb niet voor niks bij Ajax bijgetekend", zegt hij tegen Omroep Gelderland.

Cillessen, die eind 2014 zijn contract verlengde tot medio 2018, vindt het wel fijn dat zijn seizoen wat langer duurt. "Ik vind het wel lekker, want ik kan niet lang stil zitten. Dat is niks voor mij. En daarnaast weten we natuurlijk ook wel wat er op het spel staat tegen Letland."