'PSV heeft buitenlands alternatief als transfer topkandidaat in het water valt'
Transferpraat in Eindhoven

'PSV heeft buitenlands alternatief als transfer topkandidaat in het water valt'

27-05-2015 07:21
3

PSV wil Jesus Corona nog altijd graag inlijven, ondanks het feit dat een transfer vrij veel geld moet kosten. Niet alleen moeten de Eindhovenaren dan een transfersom ophoesten, maar ook een vorstelijk salaris. PSV is niet bereid het salaris dat Corona bij FC Twente krijgt te evenaren.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Bij de Tukkers krijgt Corona volgens de krant 1,5 miljoen euro bruto per jaar. PSV heeft een salarisplafond van één miljoen euro bruto per jaar ingesteld, mede gecreëerd vanwege de financiële inmenging van de gemeente. De kampioen van Nederland wil daar niet van afwijken, omdat het anders scheve verhoudingen oplevert binnen de spelersgroep.

Corona mag blijven hopen, want door tekengeld en bonussen kan hij alsnog een prima contract tekenen. Hij is overigens niet de enige potentiële opvolger van Memphis Depay. Ook Sam Larsson van sc Heerenveen staat hoog op de lijst, terwijl PSV ook een buitenlands alternatief bekijkt. Verder wordt Steven Berghuis geregeld in verband gebracht met PSV. Dat lijkt te gaan om de rechtsbuitenpositie.