Nemanja Gudelj alleen is niet genoeg voor Ajax, zo stelt Swart

Ajax krijgt transferadvies: Misschien wel twee van dat soort spelers nodig
"Kijk, dat is het verschil"

Ajax krijgt transferadvies: "Misschien wel twee van dat soort spelers nodig"

27-05-2015 08:55
6

Ajax blijft als altijd druk bezig op de transfermarkt. Het haalde Nemanja Gudelj al, is nu in een vergevorderd stadium met Mitchell Dijks en heeft meer transfers in het vat. En dat is grote noodzaak, oordeelt Sjaak Swart.

Mister Ajax ziet in John Heitinga en Nigel de Jong twee goede aanwinsten en baalt dat Rafael van der Vaart niet terugkeert. "Als hij wel wil, dan moet je hem gewoon nemen. Het is een hele goede speler, die Ajax beter kan maken. Ook voor de jonge jongens zou het heel goed zijn. Maar als hij niet wil, dan houdt het op", vertelt Swart in gesprek met Ajax Showtime.

"Ajax heeft niet één, maar misschien wel twee van dat soort spelers nodig", verwijst de hoofdpersoon naar Van der Vaart. Mister Ajax denkt namelijk niet dat Ajax kan terugkeren in de titelrace door alleen Gudelj te kopen. "Kijk, dat is het verschil. Gudelj komt van een andere club en heeft nooit bij Ajax gespeeld. In dit geval zou het het beste zijn als er twee oud-Ajacieden komen, zoals Frank Rijkaard en Jari Litmanen dat ooit deden."