Casillas maakt toekomstplan duidelijk: Ik ben een man van uitdagingen
Keeper Real reageert op geruchten

Casillas maakt toekomstplan duidelijk: "Ik ben een man van uitdagingen"

27-05-2015 09:45
2

Iker Casillas weigert de handdoek in de ring te gooien bij Real Madrid. De Spaanse doelman en aanvoerder van de club ligt het hele seizoen al onder een vergrootglas en lijkt veel krediet te hebben verspeeld bij de fans van Real. Hij heeft duidelijke toekomstplannen voor ogen.

Tijdens wedstrijden wordt de international uitgefloten en Real zoekt al openlijk naar een nieuwe keeper, die Casillas kan doen vergeten in Madrid. Vooral de naam van David De Gea zingt rond in de Spaanse hoofdstad. Maar Casillas is niet bang voor concurrentie.

"Hij is van harte welkom", zegt de doelman tegen Cadenaser over de huidige eerste keeper van Manchester United. "Hij is een geweldige keeper en samen zouden we dan moeten strijden om de plek onder de lat. Net zoals dat het geval is bij de nationale ploeg."

Zelf wil Casillas ook nog van geen wijken weten. De doelman heeft het naar zijn zin en doet de geruchten dat hij naar Engeland zou verkassen teniet. "Ik wil hier blijven bij Madrid." Hij denkt er zelfs aan om zijn carrière af te sluiten bij de Madrileense club. "Ik wil hier met pensioen gaan. Ik ben een man van uitdagingen en vorig jaar heb ik er ook al één overwonnen." 

Daarmee doelt Casillas op de concurrentiestrijd die hij op doel verloor van Diego Lopez, de doelman die inmiddels naar AC Milan is vertrokken. "Ik heb nog een tweejarig contract en dat ziet er goed uit. Ik wil mijn carrière eindigen bij de club."